Ege Underwater Sports Club

HABERLER

Su altı Ragbisi ile ilgili basında yayınlanan en son haberler Geri

EGE SUALTI SPORLARI KULÜBÜ, ALMANYA ŞAMPİYONASI’NDA MADALYALARI TOPLADI
27 EYLÜL 2019

Ege Sualtı Ragbisi Spor Kulübü Almanya’da 25. si yapılan uluslararası Sualtı Ragbisi Açık Almanya Gençler Şampiyonası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalyaya imza attı.


 
21-22 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Berlin şehrinde yapılan şampiyonaya farklı ülkelerden 13 spor kulübü katıldı. Şampiyonada U21, U18 ve U15 yaş kategorilerinde kız-erkek karma takımları madalya için mücadele etti. Tüm kategorilerde son 3 yılın şampiyonluğunu elinde bulunduran Ege Sualtı Ragbisi Spor Kulübü takımlarının gösterdiği performanslarla ülkemizi şampiyonada yine başarıyla temsil etti. 

U21 yaş grubunda şampiyonluk kupasını kaldıran Ege Sualtı Ragbisi Spor Kulübü, U18 yaş kategorisinde 2.lik, U15’te de 3.lük kürsüsüne çıktı.
 
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Sualtı Ragbisi Milli Takım’ına her yıl değerli sporcular kazandıran ve spor kulübü düzeyinde yapılan uluslararası yarışmalarda 4 yıldır ülkemizi başarıyla temsil eden Ege Sualtı Ragbisi Spor Kulübü ragbi takımlarının Baş Antrenörü Tarkan Laleli, “Sporcularımızı kutluyor, onlarla gurur duyuyoruz. Uluslararası yarışmaların kazandırdığı deneyim ve motivasyonun geri dönüşleri, takımlarımıza önemli kazanımlar sağlıyor. Sualtı ragbisi çok zor bir spor branşı. Ama bu zorlukların üstesinden gelerek, uluslararası yarışmalarda ülkemizi başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ragbiye gerek kulüpler, gerek milli takım düzeyinde gösterdiği ilgi ve destek için Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’muza ve Ege Üniversitesi Rektörlüğüne sağlamış oldukları antrenman imkanlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.